ГоловнаСуспільствоПодії

Кількість загиблих через пожежу на нафтобазі сягнула чотирьох (оновлено)

Знайшли тіла трьох зниклих пожежників

Під час ліквідації пожежі на нафтосховищі, розташованому в селі Крячки Васильківського району, загинула ще одна людина, повідомляє ГУ МВС у Київській області.

"Всього станом на 17.00 9 червня відомо про двох загиблих людей. Дванадцять людей з травмами зараз перебувають у лікарні, з яких сім працівників ДСНС України, і ще двоє вважаються зниклими безвісти", - сказано в повідомленні.

За фактом загибелі людей під час пожежі на нафтосховищі у Василькові міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило за собою загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Вдень у вівторок повідомлялося про трьох пожежників, які зникли безвісти.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що знайшли тіла всіх трьох зниклих рятувальників. Таким чином, загальна кількість загиблих досягла чотирьох.

Нагадаємо, пожежа розгорілася під вечір у понеділок. Рятувальників викликали лише через півтори години. Весь цей час загоряння намагалися загасити працівники підприємства. Один з них у результаті помер, ще кількох госпіталізували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram