ГоловнаСуспільствоЖиття

Начальника ДАІ Артемівська звільнили за розбите скло при перевірці документів

Міліціонер вибив скло в машині за відмову передати права в руки

Начальника ДАІ Артемівська звільнили за розбите скло при перевірці документів
Константин Чаловский
Фото: bahmut.in.ua

Начальника ДАІ міста Артемівська Костянтина Чаловського, який розбив скло в автомобілі мешканки Донецької області, звільнено з органів внутрішніх справ.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління МВС.

Стосовно звільненого відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень. Ведеться досудове розслідування.

"Проведено об'єктивне службове розслідування. За його результатами за грубе порушення конституційних прав людини співробітника звільнено з органів внутрішніх справ дисциплінарним наказом від сьогоднішнього числа", - повідомив заступник начальника ГУ МВС у Донецькій області Віктор Нечитайло.

Днями в інтернеті з'явилося відео, на якому Чаловський вимагає від жінки-водія передати йому в руки посвідчення особи, а після відмови це зробити пістолетом розбиває бічне скло машини і витягує з неї автомобілістку. Незважаючи на те, що за законом водій повинен тільки показати документи, а не передавати їх, свої дії Чаловський назвав законними. При цьому відеозапис було зроблено не водієм, а самим інспектором, який виклав його в інтернет.

Нагадаємо, раніше Артемівськ розпочав процедуру перейменування в Бахмут.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram