ГоловнаСуспільствоЖиття

1,5 тисячі міліціонерів сьогодні будуть стежити за порядком біля київських стадіонів

Два футбольні матчі відбудуться в Києві з нагоди 40-річчя нагородження гравців "Динамо" (Київ) за перемогу у фіналі Кубка УЄФА

1,5 тисячі міліціонерів сьогодні будуть стежити за порядком біля київських стадіонів
Архивное фото
Фото: ФК "Динамо"

Порядок у районі столичних стадіонів у суботу ввечері, під час проведення футбольних заходів, забезпечать 1,5 тисячі правоохоронців, передає ІА "УНІАН" з посиланням на ГУМВС України в Києві.

Товариські футбольні матчі відбудуться о 17.00 на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського між командами "Динамо" (Київ) - "Металург" (Запоріжжя) і о 19.30 на стадіоні "Оболонь-Арена" між командами "Шахтар" (Донецьк) - "Карпати" (Львів).

Матчі відбудуться з нагоди 40-річчя нагородження гравців "Динамо" (Київ) за перемогу у фіналі Кубка УЄФА.

Крім того, о 19.00 на НСК "Олімпійський" буде проведено урочисте нагородження гравців футбольного клубу "Динамо" (Київ) та святковий концерт.

"Усі заходи на стадіонах та прилеглих до них територіях будуть охоронятися працівниками Київського гарнізону міліції в достатній кількості.

Столичні правоохоронці закликають уболівальників поводитися цивілізовано, толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у забезпеченні правопорядку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в столиці продовжили час руху поїздів метро через святкування Дня Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram