ГоловнаСуспільствоПодії

Пожежу на Петрівці ліквідовано, - ДСНС (ОНОВЛЕНО)

Поруч з торговими рядами загорілася трансформаторна будка

Пожежні загасили пожежу на ринку біля станції метро Петрівка в столиці. Про це повідомив "Укрінформ" з посиланням на ДСНС м.Києва.

"Об 11:39 вогнеборці локалізували вогонь, а об 11:49 передали інформацію про повну ліквідацію пожежі. Загальна площа спалаху склала 4 кв. м", - заявили у відомстві.

Щоб приступити до гасіння вогню, бійці об 11:18 дочекалися приїзду працівників "Київенерго", які відключили електроенергію і видали рятувальникам необхідні допуски.

У столиці на ринку біля станції метро "Петрівка" загорілися торгові ряди. Про це повыдомляэ портал "Подробности" з посиланням на власного кореспондента.

Пожежа на Петрівці
Фото: @IMikhaleva, "Подробности"
Пожежа на Петрівці

"Над Петрівкою стоїть великий стовп диму. За словами очевидців, горять торгові ряди, зокрема, взуттєві", - повідомляє кореспондент Володимир Лисенков.

Пожежа на Петрівці
Фото: Владимир Лысенков
Пожежа на Петрівці

За його даними, димом затягнуте все небо над Петрівкою, чорний стовп розтягнувся уздовж Московського мосту в напрямку Троєщини.

Начальник прес-служби ДСНС Києва Світлана Водолага повідомила, що загорілася трансформаторна підстанція поруч з ринком. Зараз там перебувають пожежні бригади, але приступити до гасіння вони не можуть, оскільки очікують працівників "Київенерго", які повинні знеструмити підстанцію.

Зараз з ринку евакуюють людей, під'їжджають "швидкі", повідомляє кореспондент видання.

Нагадаємо, в четвер в Києві невідомі підірвали магазин "Рошен" на Оболоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram