ГоловнаСуспільствоВійна

Військова контррозвідка запобігла теракту у Станиці Луганській

Вибух мав відбутися під час зібрання людей.

28 травня група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують підірвати бомбу.

Теракт, як повідомляє прес-центр АТО, мав відбутися під час запланованого зібрання людей, які вимагають відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст. Незабаром сапери розмінували радіокерований фугас, виготовлений зі 120-міліметрової міни.

Протягом ночі терористи обстрілювали позиції військових на всіх напрямках. З 18:00 з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному, однак після 20:00 там запанувала тиша.

На Донецькому напрямку бойовики, використовуючи 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, обстрілювали Піски, Опитне, Мар'їнку. Застосовували і стрілецьку зброю.

У Луганській області переважно з гранатометів стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 і Трьохізбенці.

На Артемівському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Кірове. З 00:00 на Артемівському напрямку було тихо.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, в середу не загинув і не був поранений жоден український військовий.Водночас, за даними голови Луганської області, в середу на околиці Станиці Луганської підірвалися двоє українських військових, один з них загинув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram