ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про 29 обстрілів і два бої на Донбасі

Бойовики накрили вогнем цивільних у селищі Опитне

Штаб АТО повідомив про 29 обстрілів і два бої на Донбасі
Архив
Фото: dpsu.gov.ua

З опівночі до 18.00 24 квітня сили АТО на Донбасі 29 разів зазнали обстрілу і два рази вступали у бойові зіткнення.

Уранці поблизу Мар'їнки відбувся бій з диверсійно-розвідувальною групою. Обидві сторони застосовували стрілецьку зброю. Під щільним вогнем українських військовослужбовців противник був змушений відійти, повідомляє прес-центр АТО.

Ще одне бойове зіткнення з ДРГ противника, теж із застосуванням стрілецької зброї, сталося ввечері у районі Авдіївки. Опорний пункт сил АТО дав відсіч нападникам.

У Донецькій області бойовики 11 разів обстрілювали позиції військових з мінометів калібром 120 міліметрів (озброєння калібром понад 100 мм заборонено мінськими домовленостями) - тричі в районі Гранітного, по два рази неподалік Пісків і Попасної, а також по разу поблизу Кірова і Авдіївки. Під час обстрілів позицій поблизу Широкиного, Опитного, Майорська і Лозового бойовики застосовували стрілецьку зброю, автоматичні і ручні гранатомети.

У Луганській області бойовики двічі відкривали вогонь по опорному пункту військових неподалік від Сокільників зі стрілецької зброї та один раз із зенітної установки. О 12.10 в небі над Слов'яносербськом було зафіксовано проліт безпілотного літака супротивника.

З 13.25 по 13.35 російсько-терористичні війська накрили вогнем з ручного протитанкового гранатомета і кулемета селище Опитне. За попередніми даними, жертв серед мирного населення немає.

Нагадаємо, 20 квітня в Пісках загинули військовий і доброволець. В інші дні тижня обійшлося без загиблих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram