ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсоні п'яні міліціонери влаштували бійку в нічному клубі

Потерпілий з гематомами та струсом мозку лежить у відділенні нейрохірургії, повідомляють місцеві ЗМІ.

У Херсоні п'яні міліціонери влаштували бійку в нічному клубі
Фото: Стоп-кадр видео

Нетверезі міліціонери побили власника херсонського нічного клубу і відвідувача.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань із посиланням на місцевого журналіста Дмитра Акулова.

"15 квітня в Україні відзначали День працівника карного розшуку. Відзначити цю подію вирішили працівники Суворовського РУВС Херсона - і пішли "тусити" в нічний клуб Ego", - написав Акулов у Facebook.

"Вони довго відпочивали в стрип-холі і добулися до стану, коли море по коліно, а всі, хто проходить повз і криво зиркнув на твою кепку, потрібно несамовито побити, до напівсмерті, що, власне, і сталося", - додав він.

Як розповіли Акулову очевидці подій, "один з відвідувачів закладу, 44-річний Костянтин Катанов, став жертвою декількох підпилих співробітників міліції і був побитий до такого стану, що зараз лежить із численними гематомами та струсом в обласному відділенні нейрохірургії".

"Окрім Катанова, побито власника нічного клубу, який намагався розборонити учасників бійки", - додав Акулов.

На сайті управління МВС у Херсонській області 21 квітня з'явилося повідомлення про те, що прокуратура Херсонської області відкрила кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службових повноважень працівниками Суворовського райвідділення.

"За вказівкою начальника УМВС Артура Мерікова інспекція з особового складу УМВС проводить службове розслідування для з'ясування всіх обставин конфліктної ситуації між міліціонерами і цивільними особами. За результатами розслідування винуваті будуть притягнуті до відповідальності", - сказано в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram