ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві зіткнулися вантажівка, маршрутка і чотири авто

П'ятеро людей постраждали, зокрема й вагітна жінка

Шість автомобілів зіткнулися на Червонозоряному проспекті в Солом'янському районі Києва в понеділок. Травми різного ступеня тяжкості отримали 35-річна вагітна жінка, водій і три пасажири маршрутки.

"Водій вантажівки з причепом рухався з боку вулиці Головка в напрямку Кайсарова та скоїв зіткнення відразу з п'ятьма автомобілями: маршрутним автобусом "Богдан", ВАЗ-21011, "Сузукі Гранд Вітара", "Шевроле Нубіра" і "Опель Вектра", - повідомляє прес-служба столичного ДАІ з посиланням на очевидців.

Державтоінспекція попередньо встановила, що у водія "КАМАЗа" відмовили гальма.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, ДТП сталася вранці близько 09:40.

У вантажівки КАМАЗ з причепом відмовили гальма, вона врізалася в маршрутку №17. Та протаранила зелений ВАЗ, що їхав попереду, який, у свою чергу, сильно вдарив у зад "Шевроле" і в бік "Сузукі". Постраждали ще два автомобілі. Розбиту маршрутку розвернуло поперек руху. Некерована вантажівка вилетіла на тротуар і тільки через 60 метрів зупинилася.

У постраждалих жінок з маршрутки струс мозку, закриті черепно-мозкові травми, забої, порізи від скла. У 35-річної жінки загроза зриву вагітності. Водій "Богдана" також отримав черепно-мозкову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram