ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував керівника шахти "Красноармійськвугілля"

Однак він може вийти під заставу в розмірі п'яти мільйонів гривень

Суд заарештував керівника шахти "Красноармійськвугілля"

У Донецькій області заарештовано керівника ДП "Красноармійськвугілля" за підозрою в привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Про це в неділю, 5 квітня, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Завдяки принциповій позиції керівництва прокуратури Донецької області забезпечено ефективне досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України відносно генерального директора ДП "Красноармійськвугілля", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Під час обшуку у злочинця виявлено та вилучено карабін АКМС - МФ і 240 набоїв до нього, які відносяться до автоматичної вогнепальної зброї і мисливських боєприпасів.

Зараз зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та за клопотанням прокуратури Донецької області судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю вийти під заставу в розмірі 5 млн грн.

Нагадаємо, 3 квітня правоохоронці затримали одного з керівників ДП "Красноармійськвугілля". Під час обшуків у нього вилучили понад мільйон гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram