ГоловнаСуспільствоВійна

Делегація посольства США прибула в Луганську область

Дипломати оглянули місця обстрілів і передали гумдопомогу місцевим жителям.

Делегація посольства США в Україні відвідала Луганську область, щоб особисто переконатися в порушеннях бойовиками Мінських угод.

Про це повідомляє офіційний сайт голови обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Як повідомляють, дипломати разом із Москалем відвідали селище Новотошківка Попаснянського району на автодорозі Бахмутка. Селище розташоване біля 29-го блокпоста (крайня точка контрольованої Україною території області). Значна частина Новотошківки зруйнована артилерією і "Градами", більшість місцевих жителів покинули село.

Фото: moskal.in.ua

Москаль спільно з представниками посольства США оглянув місця обстрілів, поспілкувався з місцевими жителями і передав їм гуманітарну допомогу.

Фото: moskal.in.ua

Нагадаємо, 26 березня представник британського парламенту лорд Джон Квентін Девіс прибув у Донецьку область, щоб переконатися в російській агресії і доповісти колегам у Великобританії про ситуацію на сході України. Через кілька днів його делегація потрапила під обстріл. Переконавшись на власному досвіді, як "виконуються" Мінські угоди сепаратистами, Девіс заявив, що вогонь по українських позиціях ведуть професіонали, причому із сучасної високоточної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram