ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 26 разів обстріляли позиції українських військових

Терористи вели вогонь з танків, мінометів, артилерії

За день бойовики 26 разів обстріляли позиції українських військових
Фото: EPA/UPG

Бойовики продовжують збройні провокації проти українських військових на сході України. Основна активність терористів фіксується на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"Сьогодні, 31 березня, о 12:20 бойовики з танка обстріляли місто Авдіївку. А о 12:40 по цьому населеному пункту вели вогонь з 122-мм артилерії. Крім того, з 120-мм мінометів злочинці двічі обстріляли населений пункт Опитне. А о 14:15 противник з озброєння БМП вів вогонь по позиціях українських військових у районі селища Піски. Також з 14:00 до 14:30 у Станиці Луганській відбулося бойове зіткнення між патрульно-мобільною групою українських десантників та підрозділами противника. Під натиском бійців АТО ворог відступив", - йдеться в повідомленні.

Після обіду терористи зосередили обстріли на Маріупольському напрямку. Так, о 15:10 з 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли опорний пункт на околиці Піонерського. "Вже о 15:50 бойовики почали мінометний обстріл Широкиного. Крім того, з цього селища бойовики вели вогонь з 122-мм артилерії. О 16:15 по ньому били танки", - наголошується в повідомленні.

Продовжуючи провокації, російсько-терористичні угруповання о 16:30 почали бій проти українських військових в населеному пункті Широкине.

Загалом, з опівночі до 18:00 бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, за даними ООН, кількість загиблих у результаті бойових дій на Донбасі сягнула 6,1 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram