ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли з гранатометів блокпост сил АТО в Трьохізбенці

Перестрілки між українськими військовими та терористами виникали в Кримському, Станиці Луганській і Сокільниках.

Бойовики обстріляли з гранатометів блокпост сил АТО в Трьохізбенці
Фото: moskal.in.ua

Бойовики обстріляли з гранатометів блокпост українських військових у Трьохізбенці Луганської області.

Про це повідомив керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

"У Трьохізбенці поблизу зруйнованого моста через Сіверський Донець учора спалахували перестрілки з автоматичної зброї. Увечері група бойовиків піднялася на міст і обстріляла з гранатометів опорний пункт українських військових. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на околицях Станиці Луганської вчора ввечері і сьогодні вранці було чутно автоматні черги. "А між Кримським (яке контролюють українські силовики) і Сокільниками (окупованими бойовиками) періодично виникали короткі перестрілки з автоматів і кулеметів. У всіх випадках обійшлося без постраждалих серед мирного населення, інформації про поранених чи загиблих військовослужбовців немає", - повідомив Москаль.

Також, за його словами, в Кримському (автомобільний доступ до якого ускладнено, оскільки проїзд через Бахмутку заблоковано) за допомогою військових прочистили ґрунтову дорогу з боку Світличного. "Зараз, поки сухо, нею можуть їздити навіть легковики. У село повертаються люди, які виїхали під час активних бойових дій. А у Станиці Луганській вчора вперше з минулого року зареєстрували шлюб - молодята були вбрані у весільне вбрання, в якому пройшлися центральною площею. Весіль у райцентрі не було з минулого літа, тобто від початку активних бойових дій", - зазначив Москаль.

Нагадаємо, 24 березня диверсійна група "ЛНР" обстріляла військову частину ППО України в селищі Мілове Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram