ГоловнаСуспільствоВійна

За ніч бойовики 10 разів порушили режим тиші

Сили АТО успішно відбили атаку терористів на Донецькому напрямку

За ніч бойовики 10 разів порушили режим тиші
Боевики в Углегорске, неподалеку от Дебальцево
Фото: EPA/UPG

Протягом ночі з 21 проти 22 березня в зоні проведення антитерористичної операції українські військові продовжували протистояти бойовикам на донецькому, луганському і иаріупольському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"З 20 години вечора до 5:00 ранку зафіксовано 9 обстрілів і одне бойове зіткнення", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Сокільники і Станицю Луганську. О 23:30 з 120-міліметрових мінометів били по Трьохізбенці. На донецькому напрямку близько 22:00 з 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Пісках. Зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляли Опитне. З першої години ночі понад півгодини в районі селища Водяне тривало бойове зіткнення. Бійці АТО утримали свої позиції і відбили атаку.

На маріупольському напрямку з 20:10 вечора 40 хвилин терористи вели вогонь з 120-міліметрового міномета по селищу Широкино. Також в районі Маріуполя бойовики активізували повітряну розвідку. Українські сили протиповітряної оборони виявили безпілотники над Зорею, Кальчиком, Талаківкою, Касьянівкою.

"З 20 до 24 годин ворог шість разів порушив режим припинення вогню, ще чотири випадки зафіксовано з опівночі до 5 ранку", - зазначили в прес-центрі.

Нагадаємо, протягом дня 21 березня бойовики 30 разів обстріляли позиції українських військових. Найбільша кількість обстрілів спостерігалося на донецькому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram