ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстрілюють Троїцьке, Кримське, Трьохізбенку

У Луганській області тривають обстріли українських позицій, незважаючи на узгоджене перемир'я

Бойовики обстрілюють Троїцьке, Кримське, Трьохізбенку
На блокпосту в Луганской области (архив)
Фото: Макс Левин

Посилюються бойові дії в Луганській області - під обстрілами Трьохізбенка, Троїцьке, Кримське, повідомляє прес-служба Луганської ОДА на facebook.

"У суботу і в ніч проти неділі (15.03) бойовики ЛНР продовжили обстріли на декількох напрямках контрольованої Україною території Луганщини. Бойові дії йшли поблизу Троїцького (Попаснянський район), де протягом ночі лунали вибухи мінометних мін. Обстріли опорних пунктів українських силовиків тривають і зараз (станом на 11.30).

Окрім того, на автодорозі Бахмутка між с. Жолобок, окупованим російськими військами, і 29-м блокпостом періодично спалахували перестрілки із застосуванням гранатометів. Обстріли з автоматичної зброї зафіксовані також на околиці Кримського (поблизу колишнього 31-го блокпоста) і Трьохізбенки в Новоайдарському районі. Порівняно з початком тижня вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території Луганщини посилилася, проте інформації про поранених серед мирних жителів і військовослужбовців не надходило, руйнувань інфраструктури немає ", - йдеться в повідомленні.

"В інших традиційно гарячих точках області було тихо, тут триває відновлення пошкоджених систем життєзабезпечення. В Новотошківці після вчорашнього аварійного відключення електроенергії знову подали світло, центральне водопостачання є в більшій частині селища. В Станиці Луганській, Кримському, Золотому, Гірському, Нижньому, Світличному працюють всі комунікації. Без електроенергії в Луганській області поки залишається Троїцьке, а без газопостачання - Трьохізбенка", - додали в Луганській ОДА.

Раніше в Луганській області підліток підірвався на детонаторі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram