ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд залишив під арештом міліціонера, який убив людину на Донбасі

Правоохоронця звинувачують в умисному вбивстві і замаху на вбивство

Суд залишив під арештом міліціонера, який убив людину на Донбасі

Суд задовольнив клопотання прокуратури області та обрав для міліціонера, який убив на блокпосту чоловіка, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

За фактом вбивства людини стосовно міліціонера ведеться кримінальне провадження за двома статтями: умисне вбивство і замах на вбивство, що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Злочин обтяжує ще й те, що міліціонер після вбивства не повідомив про те, що сталося, керівництву і залишився на постійному місці служби, фактично приховуючи злочин.

Нагадаємо, досудове розслідування встановило, що 17 грудня 2014 року помічник начальника Чутівського районного відділу Управління МВС України в Полтавській області ніс службу на блокпосту, розташованому в м. Костянтинівка Донецької області. Зупинивши один з автомобілів для перевірки документів, внаслідок конфлікту між правоохоронцем і пасажирами авто, міліціонер розстріляв двох громадян з автомата. Від отриманих травм пасажир автомобіля помер на місці, водія вдалося врятувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram