ГоловнаСуспільствоЖиття

У скандального судді Оберемка відібрали дозвіл на зброю

Геращенко також доручив проаналізувати рішення судді на предмет ухвалення ним свідомо незаконних рішень

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про анулювання дозволу на зброю судді Владислава Оберемка, якою він погрожував застрелити співробітника ДАІ.

"За наказом міністра МВС Арсена Авакова, незабаром уже колишньому судді Макарівського районного суду анульовано дозволи на мисливську зброю і травматичний пістолет Макарова, яким він погрожував застрелити працівника ДАІ", - написав Геращенко у Facebook.

За словами нардепа, у судді вилучили всю зброю, разом з дозвільними документами.

"Оберемко сидить із напускною упевненістю на тому, що в нормальних людей називається обличчям, демонструючи впевненість у завтрашньому дні. Дарма це він так. Краще б покаятися. Очистити душу. Доручив помічникам проаналізувати рішення судді Оберемка на предмет прийняття ним свідомо незаконних рішень. Може, ще на другу статтю Кримінального кодексу матеріал знайдеться", - написав Антон Геращенко.

Нагадаємо, 1 березня суддя Оберемко під час спілкування зі співробітниками ДАІ погрожував зброєю і сам підтвердив, що перебував за кермом після вживання алкоголю. Відеозапис конфлікту оприлюднено на YouTube.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram