ГоловнаСуспільствоВійна

Контактна група вимагає розслідувати загибель трьох українських солдатів

Бійці АТО загинули на блокпосту під танковим обстрілом бойовиків

Контактна група вимагає розслідувати загибель трьох українських солдатів
Фото: http://podrobnosti.ua/

Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі просить Спільний центр контролю і координації за припиненням вогню на Донбасі розслідувати загибель трьох військовослужбовців сил антитерористичної операції через обстріл у районі аеропорту Донецька.

Про це написала прес-секретар колишнього президента Леоніда Кучми Дарія Оліфер на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Особливе обурення викликав обстріл з танка по блокпосту українських військових біля Донецького аеропорту: троє загиблих, один поранений. Учасники тристоронньої контактної групи звернулися до Спільного центру контролю і координації, щоб його представники в найкоротші терміни провели всеохопне і неупереджене розслідування такої грубої провокації. В контактній групі чекають результатів цього розслідування вже сьогодні", - розповів Кучма після зустрічі представників контактної групи.

Кучма також у режимі відеоконференції звернув увагу представників ДНР і ЛНР на те, що по Збройних силах України продовжують вести обстріли.

"Станом на 8:00 27 лютого зафіксовано 27 випадків обстрілів українських військовослужбовців", - зазначив екс-президент.

Російські ЗМІ повідомляють, що представники сепаратистів залишилися незадоволені сьогоднішніми відеопереговорами контактної групи. Чи погодилися терористи проводити розслідування, на цей момент не повідомляється.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram