ГоловнаСуспільствоВійна

Незважаючи на обстріли, у Станиці Луганській і Попасній відновлено рух автобусів

Обстрілами зруйновано приватний будинок, але обійшлося без жертв

Незважаючи на обстріли, у Станиці Луганській і Попасній відновлено рух автобусів
Фото: moskal.in.ua

Бойовики ЛНР далі обстрілюють Попасну з артилерії та мінометів. Обстріли зафіксовано увечері в понеділок і сьогодні зі самого ранку. Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

"Вогонь вели з боку Первомайська та Калинового, окупованого так званими козаками Всевеликого війська донського. На вул. Південній снаряд влучив у приватний будинок, який зайнявся. Ніхто з мирних жителів не постраждав", - сказано в повідомленні.

У місті тривають ремонтні роботи, зокрема відновлено роботу мобільних операторів, відновлено автобусне сполучення із Сєвєродонецьком і з Артемівськом. Майже на всій території міста є електрика і газ, однак водопостачання ще не відновлено.

Прес-служба повідомляє, що артилерія бойовиків працювала всю ніч і вранці по Троїцькому. Трьохізбенку бойовики обстріляли зі стрілецької зброї й автоматичних гранатометів. Станиця Луганська зазнала обстрілу з великокаліберних кулеметів.

Напередодні зі Станиці Луганської вперше за кілька місяців почав їздити маршрутний автобус. У Трьохізбенці, яка майже всю зиму була відрізана від благ цивілізації, відновлено електропостачання в 90% будинків. Відновлювальні роботи тривають.

Нагадаємо, віднині бойовики й українська армія повинні почати відведення артилерії від лінії бойових дій. Як очікують, припинення обстрілів і відведення техніки будуть головними питаннями на сьогоднішньому засіданні голів МЗС у "нормандському форматі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram