ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО: при виході з Дебальцевого загинули шестеро військових

За останні три дні в місті загинули 22 бійці

Штаб АТО: при виході з Дебальцевого загинули шестеро військових
Фото: EPA/UPG

За останні три дні в боях за Дебальцеве і під час виходу військових із міста загинули 22 бійці, більш як 150 отримали поранення.

Про це повідомили "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі АТО з посиланням на доповідь першого заступника начальника Генштабу Збройних сил України Геннадія Воробйова під час наради під керівництвом Президента України Петра Порошенка в зоні АТО в середу.

"Загалом за останні три дні боїв у лікарню Артемівська надійшли 137 поранених військовослужбовців ЗСУ, 18 - МВС, 3 - Нацгвардії. Усього за останні дні важких боїв загинули 22 військовослужбовці, з них 6 - під час організованого виходу з Дебальцевого", - розповіли в прес-центрі.

Згідно з інформацією, на нараді Воробйов поінформував про результати виведення українських військовослужбовців із Дебальцевого.

"Станом на 17:00 середи загалом із району Дебальцевого виведено особового складу 2459 військовослужбовців, із них 2112 - ЗСУ, 168 - Нацгвардії, 175 - МВС, 4 - прикордонники", - повідомили в прес-центрі АТО.

Крім того, підкреслив співрозмовник агентства, з Дебальцевого передислоковано 200 одиниць військової техніки, у тому числі 15 танків, близько 50 БМП.

Інформації про кількість бійців, які потрапили в полон, не подано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram