ГоловнаСуспільствоВійна

14 мирних жителів загинули вчора в Донецькій області при обстрілах

За ніч противник 34 рази відкривав вогонь по позиціях сил АТО

14 мирних жителів загинули вчора в Донецькій області при обстрілах
Архивное фото
Фото: Пресс-служба 24 ОШБ ЗСУ "Айдар"

Сепаратисти вночі атакували низку населених пунктів, загинули люди, в тому числі цивільні, - повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці.

За даними штабу, терористи 34 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. У Донецькій області під удари потрапили Авдіївка, Тоненьке, Новобахмутівка, Чермалик (поблизу Маріуполя). На луганському напрямку тривав обстріл Станиці Луганської, Новотошківського, Вільхового.

"Вчорашній день також черговий раз показав, що ворог завдає вогневі удари по селищах, не зважаючи на цивільне населення. Учора від "Градів" злочинців загинули 6 людей у селищі Щастя, 5 осіб у селищі Гірник, троє в Артемівську. Ці люди не брали в руки зброю. Їх убили на своїй, рідній землі ті, хто називає себе "захисниками Донбасу", - сказано в повідомленні.

Близько 3 ночі бойовики зробили спробу штурму українських позицій на південному сході Дебальцевого. Про підсумок бою не повідомляється.

Нагадаємо, вчора 40-й батальйон тероборони біля Дебальцевого зазнав важких втрат через обстріл противника, вивезти убитих і поранених не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram