ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала диверсантів, які готували замах на Зеленського

Злочинці збирали інформацію про лідера "95 кварталу" та його родині

Міліція затримала диверсантів, які готували замах на Зеленського
Фото: wek.com.ua

Міліція Харківської області знешкодила злочинну групу з 7 осіб, які готували замах на лідера "95 кварталу" Володимира Зеленського. Про це повідомив радник голови МВС, народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"УБОЗ Харківської області спільно з ГУБОЗ МВС затримало злочинну групу з 7 осіб, один з яких за оперативними даними, має зв'язок із главою представництва Чеченської республіки. Ця група протягом півроку збирала інформацію щодо Володимира Зеленського та членів його сім'ї, як у Києві, так і в Кривому Розі, звідки Володимир родом", - написав Геращенко.

Радник зазначив, що у грудні 2014 року ці люди підпалили автомобіль Зеленського.

Під час обшуку будинків затриманих злочинців міліція виявила і вилучила великий арсенал зброї.

Крім підготовки замаху на Зеленського, затриманих підозрюють в 11 випадках шахрайства. Слідчо-оперативні заходи тривають.

Восени минулого року "95 квартал" використовував у своїх жартівливих новинах "Чисто News" кадри, де лідер Чечні Рамзан Кадиров плаче, а він нібито таким чином відреагував на знесення пам'ятника Леніну у Харкові. Жарт викликав обурення у прихильників Кадирова, і пізніше Зеленському довелося вибачитися за нього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram