ГоловнаСуспільствоВійна

Міноборони показало нові фото розбитої російської техніки на Донбасі

Артилеристи знищили колону ворожої техніки і озброєння

Артилерія Збройних сил України продовжує завдавати ворогові значних втрат на Донецькому напрямку.

Про це повідомила прес-служба Командування ВДВ ЗС України.

"Тільки-но "крилаті піхотинці" зайняли ці рубежі на Донецькому напрямку, терористи розпочали цілодобовий шквальний артобстріл з різних зразків озброєння. Але професійні дії українських артилеристів дозволили швидко перебрати вогневу ініціативу", - зазначив офіцер високомобільних десантних військ.

У відомстві зазначили, що артилеристи ЗСУ далі б'ють по артилерійських і мінометних батареях, установках реактивних систем залпового вогню, місцях зосередження і розташування проросійських незаконних збройних формувань.

Українські військові завдають ворогові безповоротних втрат у місцях зберігання, ремонту бойової техніки, озброєння, знищують склади і бази зберігання боєприпасів.

За мінімальними підрахунками, тільки за останні десять днів воїни-артилеристи знищили колону техніки і озброєння, бойову та автомобільну техніку терористів, живу силу противника, кілька складів з боєприпасами, велику кількість артилерійських батарей.

Раніше Міноборони заявило про виявлення документів, які підтверджують участь російських солдатів у боях під Дебальцевим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram