ГоловнаСуспільствоВійна

Обстріл Дебальцевого не вщухає

Бойовики систематично обстрілюють кілька населених пунктів

Обстріл Дебальцевого не вщухає
архивное фото
Фото: ostro.org

Бойовики не припиняють обстрілу Дебальцевого. Вчора, 5 лютого, зафіксували вогонь по місту з усієї зброї сепаратистів. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з посиланням на бійців 54-ї бригади.

За їхніми словами, за останні кілька днів втрат серед військовослужбовців немає.

Окрім того, як повідомили бійці 72-ї бригади, сепаратисти вчора обстрілювали Гранітне. Вогонь вели безпосередньо по населеному пункту.

Нагадаємо, військові 54-го батальйону потребують дизель-генераторів, оскільки після припинення роботи Миронівської теплоелектростанції Дебальцеве і довколишні села залишилися без електрики. Для охочих допомогти - карта ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на карту ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Також за інформацією волонтера Андрія Захарова, бойовики обстрілювали вчора Тоненьке, Водяне, Опитне, Піски.

"Характер обстрілів не системний, більше схожий на задачу витратити певну кількість боєприпасів, щоб тримати складно керовані незаконні формування в тонусі. І створювати видимість ініціативи. Крім того, була спроба штурму н.п. Піски. Малою групою, після того як бойовики закидали гранатами позиції ЗСУ, швидко зблизилися і були розбиті в «теплих обіймах»", - розповів волонтер.

Сепаратистів штурмували Донецький аеропорт. За інформацією розвідки, в самому Донецьку відбуваються локальні сутички між військовослужбовцями РФ і бойовиками.

Екіпажі «Доставка для життя» вивезли одного пораненого.

Для охочих допомогти волонтерам, які вивозять із зони бойових дій поранених - нова картка «Доставка для життя» - Марія Дацюк, 41494378 5154 0326.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram