ГоловнаСуспільствоВійна

Москаль розповів про нові руйнування у Луганській області

Перебито магістральний газопровід, зруйновано залізничну станцію

Москаль розповів про нові руйнування у Луганській області
Фото: Макс Левин

Протягом минулої ночі обстріли з боку бойовиків у Луганській області не припинялись. Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

"Вчора ввечері і протягом ночі тривали обстріли населених пунктів на підконтрольній Україні території Луганської області. Близько 10 години вечора бойовики з Веселої Гори випустили по місту Щастя 10 мінометних мін, що вибухнули у районі теплоелектростанції поруч із мостом через Сіверський Донець. Перебито магістральний газопровід, без газу залишилося місто і п'ять сусідніх сіл", - сказано в повідомленні.

У Попасній через прямі влучення снарядів згоріли два житлові будинки, крім того, околиці міста обстріляли з "Градів". На щастя, мирні жителі не постраждали.

Двічі за ніч мінометного обстрілу зазнавала Трьохізбенка - тут пошкоджено близько 10 житлових будинків, інформації про потерпілих на цей момент немає.

У Станиці Луганській бойовики обстріляли з мінометів і артилерії залізничну станцію Кондрашевська Нова. Унаслідок обстрілу пошкоджено залізничні шляхи, локомотивне депо і зруйновано тепловоз. Станиця і сім сусідніх сіл і раніше залишаються без електрики, центрального водопостачання та опалення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram