ГоловнаСуспільствоПодії

У метро Києва затримали жінку з боєприпасами

Киянка не зізнається, звідки взяла і куди везе зброю

У метро Києва затримали жінку з боєприпасами
Архивное фото
Фото: mvs.gov.ua

На станції "Золоті ворота" київського метрополітену патрульна служба сьогодні, 5 лютого, затримала жінку, яка перевозила боєприпаси. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у місті Києві.

"Сьогодні на станції метро "Золоті ворота" працівники патрульної служби лінійного управління метрополітену виявили та затримали 28-річну киянку, яка перевозила боєприпаси та холодну зброю", - повідомили в міліції.

Жінку затримали завдяки службовій собаці. "Саме натренована вівчарка вказала міліціонерові на жінку, яка несла в руках дорожню сумку", - розповіли у міліції.

У присутності понятих працівники міліції вилучили у киянки дві гранати РГД-2Б, два сигнально-освітлювальні патрони 254-274, два патрони до автомата Калашникова 7х62, п'ять порожніх магазинів до автомата Калашникова та мисливський ніж.

Молода жінка відмовилася пояснити, звідки у неї боєприпаси і з якою метою вона їх перевозила.

Відомості про подію внесено до ЄРДР, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram