ГоловнаСуспільствоВійна

Москаль розповів про людські жертви в Луганській області

Під завалами знайшли тіла загиблих під час попередніх обстрілів

Москаль розповів про людські жертви в Луганській області
Архивное фото
Фото: Макс Левин

За минулу добу в Луганської області від обстрілів бойовиків знову гинули мирні жителі. У Попасній загинула місцева мешканка, під завалами зруйнованих раніше будинків виявили тіла ще двох загиблих жителів. Про це повідомляє прес-служба губернатора області Геннадія Москаля.

"У Попасній близько 9-ї вечора артилерійський снаряд влучив у житловий будинок на вул. Чапаєва, 77-річна господиня загинула на місці. Крім того, під завалами знаходять тіла загиблих від попередніх обстрілів. На вул. Бідного виявили тіло 52-річного чоловіка, а на вул. 60-річчя Жовтня під завалами власного будинку ще 2 лютого загинув 60-річний чоловік", - повідомляє прес-служба.

Місто Щастя минулого вечора і вночі зазнало декількох обстрілів з боку Веселої Гори, де є позиції терористів. Снарядами пошкоджено багатоповерхові будинки на вул. Миру та вул. Радянській.

В адміністрації зазначають, що в старій частині міста практично не залишилося населення - люди виїхали в безпечніші місця.

"Електроенергія в Щасті є, крім кількох вулиць, де перебито лінії електропередач. Газу немає, центрального опалення поки що також не відновили. У с. Старий Айдар пошкоджено будівлю клубу (вибито вікна, зруйновано дах). Райцентр і сім сусідніх сіл досі без світла і частково без газопостачання. "Відновити електроенергію найближчим часом навряд чи можливо", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні в зоні бойових дій загинули двоє бійців АТО, ще 18 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram