ГоловнаСуспільствоЖиття

При обшуку поліція "розгромила будинок" заступник голови Меджлісу

Поліція вилучила всю техніку, включаючи телефони, і готівку

При обшуку поліція "розгромила будинок" заступник голови Меджлісу
Архивное фото
Фото: 062.ua

Обшук у будинку заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза, який тривав більш як 9 годин, завершився. Про це повідомляє з місця подій "Крым.Реалии".

У будинок нарешті змогли потрапити друзі, сусіди та близькі родини. Після обшуку будинок залишився у розгромленому стані: перевернуті речі, меблі, зламані підлоги, сходи.

Дружина Чийгоза, Ельміра Аблялімова, повідомила, що поліція виявила при обшуку мисливський патрон, про походження якого вона нічого не знає, а крім того, вилучила багато цінних речей. Так, поліцейські забрали з дому 2 тисячі доларів і 100 євро особистих заощаджень, сувенірні монети, подаровані під час поїздок у Татарстан, усю комп'ютерну техніку та особисті телефони.

Сама Аблялімова перебуває у вкрай пригніченому моральному стані. За її словами, під час обшуку вона постійно зазнавала словесних образ з боку російських силовиків.

Правоохоронці наразі не коментують ситуацію.

Нагадаємо, сьогодні в будинку заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза в Бахчисараї правоохоронні органи окупаційної влади Криму провели обшук. Ахтема Чийгоза затримали в четвер, 29 січня, "за підозрою в організації та участі в масових заворушеннях".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram