ГоловнаСуспільствоВійна

Штурму Маріуполя не буде, - штаб сектору "М" (оновлено)

Бойовики обстріляли місто, щоб посіяти паніку

Штурму Маріуполя не буде, - штаб сектору "М" (оновлено)
Архивное фото
Фото: Макс Требухов

Ситуацію в Маріуполі контролюють сили АТО, пересувань противника в місті не зафіксовано, повідомляє штаб сектору "М" на сторінці маріупольської міськради.

Спростовуючи поширювані провокаторами чутки, штаб АТО сектору "М" офіційно заявляє, що інформація про відхід Збройних сил України з Маріуполя не відповідає дійсності. Навпаки, всі підрозділи перебувають у повній бойовій готовності, заходи безпеки в місті посилено.

Сил і засобів для захисту Маріуполя достатньо. Пересувань противника в напрямку міста не зафіксовано, йдеться в повідомленні.

Штаб АТО сектору "М" закликає маріупольців не довіряти провокаторам, які ставлять собі за мету посіяти паніку серед мирного населення і дестабілізувати обстановку в місті. Зараз ситуація перебуває під повним контролем.

У полку особливого призначення "Азов" також запевняють, що чутки про можливий штурм Маріуполя не мають під собою підстав.

"Панічні чутки про початок штурму Маріуполя не підтверджуються. Трагедія на Лівому березі - результат навмисного обстрілу міста з метою спровокувати паніку або результат промаху бойовиків, які цілилися по позиціях українських військових. Бійці "Азова" з'ясовують нюанси ексцесу і надають допомогу постраждалим на місці ", - повідомляється на сторінці полку в соцмережі ВК.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу "Градами" в Маріуполі загинули 10 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram