ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Троєщині стався вибух

Міліція встановлює, яку гранату використовували при вибуху

У Деснянському районі Києва (на Троєщині) пізно ввечері 16 січня пролунав вибух.

Про це повідомляють користувачі соціальної мережі "Вконтакте".

Вибух стався у дворі будинку на вулиці Архітектора Ніколаєва, 3-В. Група жителів Троєщини оприлюднила "Вконтакте" фото інциденту.

Як йдеться в повідомленнях, ймовірно вибухнула граната. У прилеглому будинку тріснули склопакети на першому і другому поверхах. Також очевидці додали, що вибухом пошкоджено близько 10 машин.

Фото: https://www.facebook.com/nashkiev/photos/pcb.10152484451506012/10152484450461012/?type=1&permPage=1

Про постраждалих людей не повідомляється. Згідно з повідомленнями в соцмережі, співробітники міліції обшукали постраждалі машини на предмет залишків осколків.

Нині міліція встановлює, яку гранату використовували при вибуху.

"Під час відпрацювання прилеглої території було затримано двох громадян, яких перевіряють на причетність до скоєння цього кримінального злочину. Зараз експерти-криміналісти встановлюють, була це граната РГО чи РГН", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що на місці події працювала карета швидкої медичної допомоги, але постраждалих не було, за медичною допомогою ніхто не звертався.

На виклик виїжджало керівництво Головного управління МВС України в місті Києві на чолі з Олександром Терещуком. Слідчий відділ Деснянського райуправління столичної міліції відкрив кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 296 КК України "Хуліганство". Проводиться подальша перевірка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram