ГоловнаСуспільствоВійна

Прокурор Донецької області отримав статус учасника АТО

Також статус учасника бойових дій отримали 26 прокурорів

Прокурор Донецької області отримав статус учасника АТО
Фото: mungaz.net

Міжвідомча комісія 15 січня надала прокурору Донецької області Миколі Франтовському і ще 26 прокурорам статус учасника бойових дій.

Про це повідомив голова Київської спілки учасників бойових дій в АТО і один з членів Міжвідомчої комісії Андрій Мамалига, передає ТСН.

"Відразу хочу засмутити наших воїнів, які героїчно захищають суверенітет і територіальну цілісність України на Донбасі, - всі документи "вилизані" і в наявності: виписка з наказу Антитерористичного центру при СБУ про залучення вказаних осіб до антитерористичної операції також є", - повідомив Мамалига.

Він зазначив, що за рішення про надання прокурорам статусу учасника АТО проголосували з другого разу, спочатку у багатьох членів комісії виникли сумніви.

"Думаю, що слідом підуть прокурори Луганської області, судді Донецької та Луганської областей, працівники міліції, СБУ, МНС, КРСДМСДПСДПС... і т.д., якщо їх не зупинити", - сказав член Міжвідомчої комісії.

Нагадаємо, раніше Кабмін звільнив заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитра Ісаєнка, якого підозрюють у підробці документів з метою незаконного отримання статусу учасника АТО. Міліція порушила справу проти нього за цим фактом. Пізніше ще один заступник голови Мінрегіону написав заяву про відмову від статусу учасника АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram