ГоловнаСуспільствоВійна

Обстріли і бої в Станиці Луганській не припиняються, - Москаль

Обстріли з боку бойовиків стали ще інтенсивнішими

Обстріли і бої в Станиці Луганській не припиняються, - Москаль
Архивное фото
Фото: Сергей Лойко

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль заявляє про збільшення інтенсивності обстрілу бойовиками контрольованих українською владою населених пунктів області.

Про це повідомляє прес-служба губернатора.

Станом на 14:30 суботи тривають перестрілки із застосуванням автоматів, крупнокаліберних кулеметів і гранатометів у Станиці Луганській.

"Бойова агресія ЛНР проти контрольованої Україною території Луганської області за минулу добу значно посилилася. Під обстріл зі зброї різного виду, в тому числі артилерії, мінометів і систем "Град", потрапили населені пункти Трьохізбенка, Кримське, Станиця Луганська, Щастя і Гірне", - йдеться у ньому.

Згідно з повідомленням, найскладніша ситуація залишається у Станиці Луганській, де протягом другої доби не вщухають артилерійські обстріли і перестрілки, що періодично переростають у ближні бої.

"За минулу ніч бойовики ЛНР неодноразово обстрілювали районний центр з артилерії, мінометів і "Градів", унаслідок чого на кількох вулицях в центральній частині зруйновано понад десяток житлових будинків. Крім того, внаслідок прямих влучень снарядів загорілися будинок культури і дитячий садок. Ні світла, ні центральних води і тепла у Станиці зараз немає", - повідомляє губернатор.

Станом на 10 січня є інформація про одного пораненого мирного жителя, проте подвірні обходи та огляди зруйнованого житла представниками місцевої влади через небезпеку ще не проводилися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram