ГоловнаСуспільствоВійна

За ніч бойовики 34 рази обстріляли позиції сил АТО

Активність терористів спостерігалася на донецькому напрямку

За ніч бойовики 34 рази обстріляли позиції сил АТО
Архив
Фото: www.novorosinform.org

Бойовики 34 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції вночі у п'ятницю. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у соціальній мережі Facebook.

"Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції за минулу ніч суттєво ускладнилася. Незаконні збройні формування, порушуючи режим припинення вогню, значно збільшили кількість обстрілів по позиціях сил АТО з важкого озброєння - мінометів, артилерії, у тому числі з реактивних систем залпового вогню "Град". За ніч бойовики 34 рази обстріляли наших військових", - сказано в ньому.

Найбільша активність терористів спостерігалася на донецькому напрямку, хоча збройні провокації зафіксовано і на інших напрямках.

З мінометів бойовики двічі вели вогонь по донецькому аеропорту, населених пунктах Веселе, Тоненьке, Дослідне, Мар'їнка, Авдіївка, Гнутове, Новотошківське, двічі по Красногорівці і тричі по Пісках.

Зі стрілецької зброї терористи обстріляли наші позиції в районі населених пунктів Мар'їнка, Нікішине, Кряківка і Рідкодуб.

Протягом ночі бойовики 9 разів вели вогонь з артилерії, ще 5 - із "Градів".

З артилерійських систем незаконні збройні формування обстріляли населені пункти Велико-Анадоль, Кам'янка, Жовтневе, двічі Тоненьке, 4 рази Гнутове, а з "Градів" - Павлопіль, Райгородку, Жовтневе і двічі Кримське.

Загалом, за добу незаконні збройні формування 50 разів обстріляли позиції наших військових.

Нагадаємо, за минулу добу було поранено двох українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram