ГоловнаСуспільствоПодії

Названо попередню причину пожежі в харківському кафе

Імовірно, стався витік газу, що призвело до займання, припускають у ДСНС

Названо попередню причину пожежі в харківському кафе
Фото: facebook.com/Everyday-in-Ukraine

У Харкові попередньою причиною вибуху і пожежі в кафе "Нью Хата", яке знаходиться в парку імені Т.Шевченка у центрі міста, є недотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації газових приладів.

Про це повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій України, інформує УНІАН.

"Попередня причина пожежі - недотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових газових приладів. За даними рятувальників, вогонь знищив дерев'яну прибудову-навіс площею 200 квадратних метрів, покриту очеретяним дахом. Для обігріву цієї прибудови застосовували відкритий вогонь газового пальника та електрообігрівачі. Ймовірно, стався витік газу, що призвело до займання. Можливість терористичного акту виключають", - зазначили в ОДА.

Нагадаємо, 2 січня, близько 17:20 сталася пожежа в кафе "Нью Хата". На місце події виїхали сім аварійно-рятувальних підрозділів. Площа пожежі становила близько 200 квадратних метрів. О 18.10 пожежу ліквідували.

До приїзду співробітників ДСНС адміністрація установи встигла евакуювати відвідувачів. Унаслідок пожежі постраждали три жінки - відвідувачі кафе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram