ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО закликав не вірити неофіційним повідомленням про ситуацію в Пісках

"Такі заяви не відповідають дійсності"

Штаб АТО закликав не вірити неофіційним повідомленням про ситуацію в Пісках
архив
Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Штаб антитерористичної операції оголосив дезінформацією повідомлення про те, що бійцям в Пісках не поставляють боєприпаси і їх не прикривають артилерією.

"У соцмережі від імені одного з керівників батальйону "ОУН" поширили інформацію про те, що на передову в районі населеного пункту Піски не підвозяться боєприпаси, підрозділи залишилися без вогневої підтримки з боку нашої артилерії. У цій заяві також є заклики до офіцерів Збройних сил України не виконувати наказів свого керівництва", - сказано в повідомленні прес-центру АТО. Йдеться про пост у "Фейсбуці" заступника командира батальйону "ОУН" Бориса Гуменюка.

Також штаб АТО заперечує, що на блокпост в районі Кримського напали бойовики.

"Такі заяви не відповідають дійсності, дезінформують суспільство, підривають довіру військовослужбовців до їхнього керівництва і грають на руку російській пропаганді та проросійським терористам... Ми закликаємо громадян та журналістів сприймати і поширювати виключно перевірену інформацію, отриману з офіційних джерел", - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, раніше прес-центр АТО назвав неправдивою інформацію, що в Пісках триває бій і серед українських військових є жертви. Про те, що в Пісках (поблизу Донецького аеропорту) триває бій за так звану точку "СТО", повідомили кореспондента LB.ua військові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram