ГоловнаСуспільствоПодії

Троє українців загинули в ДТП у Білорусі

Мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою на вкритій льодом трасі

Троє українців загинули в ДТП у Білорусі
Фото: belta.by

Унаслідок ДТП в Білорусі загинули троє українців, ще вісім осіб отримали поранення. За фактом аварії Слідчий комітет Білорусі порушив кримінальну справу, повідомляє "Белта".

Аварія сталася сьогодні вранці в районі н.п. Житковичі Гомельської області.

"Мікроавтобус, в якому перебували 12 пасажирів, серед яких 11 громадян України і одна громадянка Російської Федерації, зіткнувся з вантажівкою. Унаслідок ДТП три людини загинули, чотири отримали важкі травми, п'ятеро - травми середньої тяжкості. Поранених доставлено у відділення швидкої допомоги місцевої медичної установи", - повідомили в МЗС України.

На місце події виїхав співробітник посольства України в Республіці Білорусь. Справа знаходиться на особливому контролі МЗС України.

За попередніми даними, водій вантажівки, повертаючи ліворуч, не поступився дорогою автомобілю Mercedes-Benz Sprinter з українськими реєстраційними номерами, що рухався назустріч. Від зіткнення фура зайнялася, рятувальники МНС оперативно ліквідували займання. Крім того, з пошкодженого мікроавтобуса довелося вирізати одного постраждалого і тіла двох загиблих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram