ГоловнаСуспільствоЖиття

Жителям Севастополя покажуть звернення Путіна навіть за умов повного блекауту

Міська влада підготувала генератори для трансляції звернення

Жителям Севастополя покажуть звернення Путіна навіть за умов повного блекауту
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Жителі Севастополя в новорічну ніч зможуть побачити звернення президента Росії на великому екрані на центральній площі Нахімова навіть в разі повного знеструмлення міста. Таку заяву зробив сьогодні представник окупаційної влади міста Сергій Меняйло.

"Площа Нахімова й установи, де проходять новорічні заходи, забезпечені резервними джерелами живлення. Кінотеатри, наскільки я знаю, самі закупили генератори. Крім цього, маємо пересувні електростанції потужністю 250 кВт, які готові виїхати за першим дзвінком", - цитує слова Меняйла ИТАР-ТАСС.

Чиновник доручив у дні новорічних свят максимально дотримуватися графіка віялових вимкнень житлових мікрорайонів, однак визнав, що зробити це буде нелегко. "Ми не знаємо, яке обмеження в нас буде: 10, 30 МВт. Ми отримуємо інформацію за фактом і вносимо коректуру в графік. Тому він виходить "плаваючим", - сказав Меняйло.

Нагадаємо, минулого тижня Україна двічі повністю припиняла постачання електроенергії до Криму, через що на півострові відбувалися аварійні вимкнення споживачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram