ГоловнаСуспільствоВійна

Терористи атакували блокпост "Небо" під Пісками на танках (ОНОВЛЕНО)

Бій прийняли батальйони "ОУН", "Дніпро", "Правий сектор" і 93-тя бригада

Бойовики атакували позиції блокпоста українських військових "Небо", який розташований неподалік від села Піски і Донецького аеропорту. Про це LB.ua повідомив боєць "Правого сектору".

Раніше про цю атаку писав голова Комітету визволення в'язнів Микола Коханівський на своїй сторінці у Фейсбуку. За інформацією LB.ua, терористи атакували блокпост на танках. "Зараз ситуація вирівнялася, підійшли наші танки і артилерія", - повідомив боєць. Він говорить про трьох поранених, тоді як Коханівський писав, що є троє загиблих.

"Втрати серед наших: троє загиблих бійців з 93-ї бригади, один поранений у батальйоні "ОУН", один поранений у "Правому секторі". Втрати ворога: службою безпеки бату "ОУН" разом з бійцями батальйонів "Дніпро" і "Правий сектор" узято в полон сепара з "міністерства держбезпеки ДНР". Також візуально бачили, що підстрелили ще двох, але тіл не знайшли: швидше за все, їх вивезли", - написав Коханівський.

Блокпост називається "Небо", тому що розташований на вежі. Бій прийняли батальйони "ОУН", "Дніпро", "Правий сектор" і 93-тя бригада.

Нагадаємо, ті, хто хоче допомогти артилеристам 25-ї бригади ПДВ, можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій, волонтер).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram