ГоловнаСуспільствоПодії

Білоцерківські зловмисники з гранатою виявилися грабіжниками

Міліція розповіла подробиці про напад на пост ДАІ

Зловмисники, які сьогодні вранці кинули гранату в пост ДАІ під Білою Церквою, виявилися грабіжниками. Про це повідомила прес-служба київської обласної міліції.

За даними МВС, близько 11 години ранку співробітники ДАІ зупинили на перевірку легковий автомобіль з трьома чоловіками. Їх поведінка здалася одному з інспекторів підозрілою, а документи - підробленими. Коли міліціонери вирішили обшукати машину, водій кинув в їхній бік гранату (світлошумову, уточнює прес-служба МВС) і почав тікати на автомобілі.

Фото: mvs.gov.ua

Через сім кілометрів на одному з поворотів його винесло в кювет, і міліціонерам вдалося затримати двох чоловіків, які були в машині. Водій втік, але через дві години дільничні міліціонери знайшли його в одному з сараїв сусіднього села.

Фото: mvs.gov.ua

МВС встановило, що зловмисниками виявилися уродженець Черкаської області, який з 2007 року був у розшуку за розбій, житель Кіровоградської області та вірменин. Цієї ночі вони пограбували в Умані магазин, вкравши звідти 5 телевізорів та іншу техніку, які були виявлені в машині.

Порушено кримінальну справу за статтею 348 (напад на міліціонерів) і 263 (незаконне поводження зі вибуховими речовинами).

Міліціонери під час нападу не постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram