ГоловнаСуспільствоВійна

Терористи далі провокують українських військових у зоні АТО

Обстріли зі стрілецької зброї зафіксовано поблизу Донецького аеропорту

Терористи далі провокують українських військових у зоні АТО
Фото: nfront.org.ua

У районі Донецького аеропорту терористи продовжують обстріли позицій сил АТО, щоб спровокувати українських військових на вогонь у відповідь. Обстріли вели переважно зі стрілецької зброї. Про це повідомив народний депутат, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

У районі Пісків і на південь від цього населеного пункту протягом останньої доби бойовики здійснювали інтенсивні обстріли зі стрілецької зброї.

"У цих районах стрілянину вели по порожніх будівлях і руїнах, які не зайняті українськими військовослужбовцями і перебувають або на "нейтральній смузі", або безпосередньо на позиціях самих бойовиків. Мета ведення бандитами вогню невідома", - пише Тимчук.

Водночас у самому Донецьку ІО спостерігає різке зниження активності бойовиків. "Місцеві бойовики, які раніше не підпорядковувалися ДНР, або переходять у терористичні групи "під юрисдикцією" Захарченка, або покидають Донецьк. Підрозділи російських "козаків", які раніше діяли в цьому районі міста, вирушили в бік Шахтарська", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, з 9 грудня в зоні бойових дій на сході України оголошено режим тиші, проте бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО, хоча переважно без використання важкої артилерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram