ГоловнаСуспільствоОсвіта

1 листопада у Києві пройде конференція TEDx

Серед спікерів цього року - економіст Гаврилишин і відомий мандрівник Кантер

1 листопада у Києві пройде конференція TEDx
Фото: tedxkyiv.com

1 листопада в "Українському домі" в Києві відбудеться щорічна міжгалузева конференція TEDxKyiv.

ТED (Technology, Entertainment, Design) - це світова конференція обміну ідеями в різних галузях. Вперше відбулася у 1984 році в Каліфорнії, з 2009-го локальні конференції (TEDx) проходять у багатьох містах планети від Сан-Франциско до Токіо. Подія відома всьому світу завдяки доступності виступів у мережі. На ТED виступають винахідники, нобелівські лауреати, письменники, вчені, актори, музиканти, художники. Мета конференцій - поширення ідей, здатних змінювати світ. Виступи тривають до 18 хвилин, і є науково-популярними за своєю подачею. NASA, Всесвітній банк, Ватикан, Британський парламент проводили конференції під своєю егідою.

TEDxKyiv - це незалежна подія в дусі і за ліцензією TED. Тема конференції цього року - "За горизонтами".

Сесії конференції:

  • Видимий горизонт: грань технологій (інновації і футуризм)
  • Внутрішні грані (тілесне і психологія)
  • Час рівноваги (суспільство, освіта, мистецтво)

На сцені свої ідеї представлять: відомі економісти-діячі Богдан Гаврилишин (член Римського клубу) і Тимофій Мілованов (доцент університету Піттсбурга), перший заступник Міністра освіти Інна Совсун, режисер і мандрівник Леонід Кантер, організатор EnergyCamp, енергохакер Андрій Зінченко, чемпіон Великобританії з приготування кави у джезві Вадим Грановський, автор блокбастера "ДаоГопак" Максим Прасолов та інші.

Продаж квитків на конференцію TEDxKyiv 2014 уже почався і доступний онлайн.

Інформація про спікерів та відеозаписи попередніх подій доступні на офіційному сайті конференції, а також на сторінках TEDxKyiv у соціальних мережах Facebook і Twitter.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram