ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі викрали два автомобілі з консульства Німеччини в Донецьку

Посольство республіки просить українську міліцію розслідувати злочин

Невідомі викрали два автомобілі з консульства Німеччини в Донецьку
Фото: obozrevatel.com

Посольство Республіки Німеччина звернулося в міліцію за фактом викрадення невідомими особами двох автомобілів Генерального консульства в Донецьку. Про це повідомляє "ОстроВ" із посиланням на прес-службу Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Автомобілі перебували в підземних гаражах приватного житла генерального консула Німеччини в Донецьку та заступника консула.

"У міліцію надійшла нота Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні про вчинення кримінального правопорушення - незаконного заволодіння транспортними засобами. На території Ворошиловського району м. Донецька з підземних гаражів приватного житла генерального консула Федеративної Республіки Німеччини в м. Донецьку та його заступника невідомі особи викрали автомобілі Subaru Legacy і Dacia Duster, що належать консульству", - сказано в повідомленні.

Обставини викрадення авто не уточнено.

За фактом викрадення відкрито провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram