ГоловнаСуспільствоЖиття

СБУ затримала терористів "ДНР" у Маріуполі

Правоохоронці зупинили диверсійну діяльність бойовиків у місті

СБУ затримала терористів "ДНР" у Маріуполі
Архив

Співробітники СБУ в Маріуполі припинили злочинну діяльність групи бойовиків терористичної організації "ДНР", повідомляє Segodnya.ua.

У результаті спецоперації співробітники Служби безпеки України затримали керівника і двох членів злочинної групи, повідомили журналістам у прес-службі відомства.

"Зловмисники збирали інформацію про місця розташування військової техніки, блокпостів, чисельності особового складу і озброєння ЗС України. Крім того, члени злочинної групи планували збройні напади на українських військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів, а також готували диверсії на об'єктах інфраструктури в м. Маріуполь та прилеглих районах", - йдеться в повідомленні видання.

За його інформацією, у затриманих вилучено автомат Калашникова АК-74 з 2 спорядженими магазинами, карабін з оптичним пристроєм для прицілювання, 3 ручні гранати, 20 підготовлених пляшок з "коктейлями Молотова" та інгредієнти для їх виготовлення, 2 радіостанції з криптованим каналом і велику кількість патронів.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України, провадяться відповідні оперативно-розшукові та слідчі дії.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала паліїв машин миколаївських волонтерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram