ГоловнаСуспільствоПодії

У боях біля Маріуполя загинули 7 мирних жителів

Влада міста запевняє, що ситуація стабільна

У боях біля Маріуполя загинули 7 мирних жителів
Фото: http://www.0629.com.ua

Під час бойових дій біля Маріуполя в четвер і п'ятницю загинули 7 мирних жителів.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуку" повідомив заступник губернатора Донецької області Костянтин Батозький.

"Учора в результаті бойових дій загинули 4 мирних жителі, зокрема 2 комбайнерів, залучених до збирання врожаю. Сьогодні вбито 3 мирних жителів (зокрема 2 дітей). Загалом 23 людини отримали поранення", - зазначив він.

Батозький також окреслив ситуацію в місті станом на 12:45.

"Ситуація стабільна. Підприємства працюють у звичайному режимі. У школах і дитсадках розпочинаються навчання з цивільної оборони. Громадяни проводять інспекцію та облаштування бомбосховищ. Бойові сутички відбуваються в районі Широкиного. Уночі атаку рашистів відбито назад у бік Безіменного завдяки підмозі армії (спасибі вам, бійці!)... На підступах до блокпостів розгортають мобільні госпіталі. Місто стоїть завдяки консолідації його жителів і готовності самовіддано протистояти ворогові. Підприємства Маріуполя включилися в оборону - вони зайняті ремонтом техніки та виробництвом оборонних споруд. По місту розгортають мобільні пункти рекрутингу в самооборону і батальйон "Азов", - зазначив заступник губернатора.

Нагадаємо, в четвер близько 20 російських танків і військової техніки провели розвідку боєм біля Маріуполя. Бої тривають і нині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram