ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП в Києві: джип після лобового зіткнення влетів у дерево і пробив металевий паркан

Водій виїхав на зустрічну смугу

У середу, 3 вересня, вдень у Києві, на вулиці Жукова, позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, протаранивши легковик, врізався у стовп, а потім у дерево та перекинувся.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці події, Toyota на великій швидкості рухалася з боку станції метро "Лісова". З невідомих причин, водій позашляховика виїхав на смугу зустрічного руху та лоб в лоб зіткнувся з Daewoo Nexia, що рухався назустріч.

Після зіткнення позашляховик вилетів на тротуар, врізався в освітлювальний стовп, а потім в дерево. Зламавши дерево і вирвавши одну із секцій металевої огорожі, Toyota перекинулася набік.

Дивом не постраждали випадкові перехожі, які стояли біля пішохідного переходу. На місце ДТП приїхали кілька бригад "швидкої допомоги".

У перевернутій машині перебували четверо молодиків, після надання першої допомоги всі вони від госпіталізації відмовилися.

Водія Daewoo госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток лицьового черепа. Чому водій позашляховика виїхав на смугу зустрічного руху, належить з'ясувати слідчо-оперативній групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram