ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку снаряд влучив у автомобіль, троє людей загинули, - мерія

У місті тривають обстріли

У Донецьку снаряд влучив у автомобіль, троє людей загинули, - мерія
Фото: EPA/UPG

У Донецьку внаслідок прямого влучення снаряда у легковий автомобіль загинули троє пасажирів, які були в ньому.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Близько двох годин тому було пряме влучення у легковий автомобіль "Жигулі" на бульварі Шевченка, у момент якого у ньому були пасажири. Внаслідок пожежі, яка виникла, всі троє згоріли заживо", - йдеться у повідомленні.

Мерія Донецька повідомляє, що 27 серпня у другій половині дня артилерійського обстрілу зазнав Калінінський район. Снаряди влучили у 5-поверхові будинки №№58 і 58 а на вулиці Краснодонській, дитячий дошкільний заклад №16, зруйновано покрівлю Донецького міського молодіжного центру, там виникла пожежа. У довколишніх будинках вибуховою хвилею вибито вікна, уламки снарядів знаходяться у дворах житлових кварталів поруч із супермаркетом "Обжора".

На місці працюють чергові наряди МНС України у Донецькій області, а також бригади швидкої допомоги.

На бульварі Шевченка обірвано контактні мережі, пошкоджено опору і повалено дерева, у зв'язку з цим не працює тролейбусний маршрут №8.

Також жителі повідомляють про залпи і вибухи у Київському та Кіровському районах. Пошкодження у Київському районі отримали як житлові будинки, так і комерційні підприємства. Інформацію про масштаби зараз уточнюють.

Повідомляється також, що за станом на 18:30 у Донецьку неспокійно, залпи мінометів чути у Петровському районі.

Як повідомлялося раніше, у Петровському районі Донецька 26 серпня три мирних жителі отримали осколкові поранення, не сумісні з життям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram