ГоловнаСуспільствоПодії

Донецьк і Луганськ продовжують обстрілювати

Луганськ 20 днів живе без світла, води і зв'язку

Донецьк і Луганськ продовжують обстрілювати
Фото: EPA/UPG

У Донецьку і Луганську не припиняються обстріли, є руйнування.

Як повідомляють на сайті Донецької міськради, ввечері 24 серпня артобстрілу зазнав Кіровський район - селище Машзаводу. Є численні ушкодження будинків і газопроводів на 15 вулицях. Задля безпеки відключено від газопостачання 820 будинків приватного сектору.

Ніч з 24 на 25 серпня минула відносно спокійно.

З 5.00 25 серпня у місті почали лунати залпи з важких знарядь.

У свою чергу, прес-служба Луганської міськради повідомляє, що станом на 25 серпня ситуація в Луганську залишається вкрай критичною, збройні протистояння на території міста не припиняються.

Понад 20 днів люди живуть в умовах відсутності світла, води і будь-якого зв'язку.

Щодня в результаті ведення бойових дій і влучення снарядів з'являються нові руйнування об'єктів міської інфраструктури та житлових будинків, трапляються займання і пожежі. Так, за повідомленнями мешканців, минулого тижня під обстріл потрапили будівлі, розташовані в центрі міста, є серйозні пошкодження і руйнування.

Завдяки електрогенератору продовжують випікати хліб, який щодня є у продажу. Вкрай гостро стоїть ситуація з відсутністю в місті води, що може стати причиною поширення інфекційних захворювань.

Місто знаходиться в ізоляції: медикаменти, продукти і паливо не поставляють тривалий час. Також не виплачуються зарплати, пенсії та соціальні виплати.

Є проблеми з вивезенням сміття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram