ГоловнаСуспільствоЖиття

Чотири мирні жителі загинули сьогодні в Донецьку, - міськрада

Загальне число загиблих у військових діях в Україні перевищило 1500 осіб

Чотири мирні жителі загинули сьогодні в Донецьку, - міськрада
Результаты артобстрела Донецка, архивные фото
Фото: www.ostro.org

Чотири людини загинули внаслідок артилерійських обстрілів в Донецьку в суботу 16 серпня, повідомляє сайт мерії та міської ради міста. Після обіду Петровський, Будьоннівський, частина Куйбишевського та Ленінського районів зазнали артилерійських обстрілів.

Раніше повідомлялось про ще трьох загиблих на Донбасі серед українських військових.

Зруйновані повністю або частково будинки на вулицях Купріна, Більшовиків, Новоазовській, Шуберта, Чистякова, Паганіні, Кріпильників, Варшавській, Кемеровській, Ковальській, Брикетній, Ісакова, Великоанадольській. Крім того, в багатьох будинках почалися пожежі, локалізацією яких досі займаються чергові бригади ДСНС у Донецькій області.

"Одна людина загинула внаслідок влучення снаряда на вулиці Більшовиків, 4, ще один загиблий в Ленінському районі на вулиці Зубкова, 2. Також два мирні жителі загинули на мосту між Ленінським і Будьоннівським районами, які ймовірно є працівниками ДМЗ", - наголошується в повідомленні .

Нагадаємо, за даними ООН на 8 серпня 2014 року з початку військових дій в Україні загинуло вже понад 1500 осіб, поранено - 4396 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram