ГоловнаСуспільствоПодії

Центр Донецька зазнав масованого артобстрілу, - міськрада

Звуки важких залпів чутно практично у всіх районах міста

Центр Донецька зазнав масованого артобстрілу, - міськрада
архив
Фото: EPA/UPG

У центрі Донецька в районі СБУ триває артобстріл.

Про це 7 серпня повідомляє прес-служба Донецької міськради, інформує "ОстроВ".

"Обережно! У районі СБУ артобстріл. Шановні донеччани! У районі СБУ артобстріл. У зв'язку з цим просимо всіх покинути вулиці і сховатися в безпечних місцях", - йдеться в повідомленні.

У міськраді просять мешканців бути максимально обережними, не підходити до місця події, коригувати маршрути пересування автотранспортом.

Між тим, мешканці Донецька повідомляють про масований артобстріл в центрі міста. Зокрема, мова йде про руйнування будинків на розі вулиць Панфілова та Рози Люксембург.

"Ріг Панфілова та Рози Люксембург. Зруйновано верхні поверхи і один будинок горить. Снаряди влучили в магазин "Купецький", - пишуть користувачі.

У багатоповерхівці на вулиці Рози Люксембург, де знаходиться відділення ПУМБ, останній поверх - балкон знесено повністю, приблизно 8 чи 9 поверхи знесено, балкони - один повністю, в другому - скло вибило. Новобудови, які виходять на Панфілова, 2 - діра в стіні на 4 поверсі зверху, повідомляє сайт 062.

Крім того, жителі повідомляють про влучення снаряда в гуртожиток Донецького музичного училища.

"Снаряд влучиив у гуртожиток музичного училища і СБУ. Щоб розуміти хто стріляв - в гуртожитку живуть ополченці ДНР, в СБУ - штаб ДНР", - написав у Твіттері Alexanderalx_gvr.

Звуки важких залпів чутно практично у всіх районах міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram