ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики не випускають поїзд з речами загиблих у катастрофі "Боїнга", - ДержНС

Усі уламки літака і тіла решти пасажирів буде знайдено після того, як територію очистять від бойовиків

Бойовики не випускають поїзд з речами загиблих у катастрофі "Боїнга", - ДержНС
Фото: ЕРА/UPG

У Торезі Донецької області терористи утримують резервний поїзд з речами загиблих пасажирів малайзійського літака “Боїнг-777”, який було збито терористами.

Про це під час брифінгу в Харкові сказав начальник Держслужби з надзвичайних ситуацій України Сергій Бочковський, пише УНІАН.

"Інший резервний поїзд із чотирма вагонами, в яких знаходяться речі, зібрані на місці падіння літака, досі перебуває в місті Торез і, відповідно, його утримують терористи", - сказав Бочковський.

За його даними, у чотирьох вагонах-рефрижераторах, які прибули з Тореза в Харків 22 липня, крім тіл загиблих, нічого більше не було.

Бочковський також висловив упевненість у тому, що всі "уламки літака і тіла решти пасажирів буде знайдено після того, як буде очищена від бандитів ця територія".

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, було збито на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. У результаті авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, що були на борту, серед яких 28 австралійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram