ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганську снаряди потрапили в житлові будинки

Бойовики ховаються на території заводу "Луганськхолод"

Бойові дії в Луганську призводять до множинних руйнувань житлових будинків.

Про це повідомляє сайт "Информатор".

У мікрорайоні Південний у результаті обстрілу постраждали школа №51, дитячий садок №53, а також житловий будинок за адресою вулиця Дружби Народів. Є інформація про одного загиблого.

Фото: informator.lg.ua

Фото: informator.lg.ua

У кварталі Мирний зачепило кілька багатоповерхівок. За словами очевидця, близько 18:20 два військові КамАЗи зупинилися недалеко від кварталу, після чого почали стріляти. Через 15 хвилин вони поїхали у зворотному напрямку. У кварталі Мирний в результаті обстрілу пошкоджено дахи двох будинків, у квартирах повилітали вікна. Також у кількох будинках обвалилися верхні поверхи.

Фото: informator.lg.ua

Фото: informator.lg.ua

Фото: informator.lg.ua

У Кам'янобродському районі міста під обстріл потрапив приватний будинок на вулиці Артема. Як повідомляють очевидці, у двір влучило три снаряди: два з них у будинок і один - у город.

Місцеві жителі повідомляють про скупчення сил бойовиків на території заводу "Луганськхолод". Там же нібито встановлені мінімум 10 мінометів і дві установки "Град". Артилерія сил АТО не може завдати удару по території підприємства, оскільки це може стати причиною техногенної катастрофи - там зберігають великі запаси аміаку, який використовують у виробництві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram